Gök Gürültülü

Desen Sergisi Sanatseverlerin Beğenisine Sunuluyor

05.04.2021

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Onur Karaalioğlu’nun “Dekonstrüksiyon” başlıklı desen sergisi çevrimiçi olarak sergilenmeye başlandı.

Kaos kavramını, insanın psikolojik gerilimini de ifade edebilecek figürler üzerinden değerlendiren sanatçı Dr. Öğr. Üyesi Onur Karaalioğlu, insan figürünün karmaşık yapısını kaosun başlangıç noktası olarak kabul ederek, füzen tekniğiyle oluşturduğu desenler vasıtasıyla karmaşanın özüne dönük sorunları gündeme getirmektedir.

Açılışı 5 Nisan 2021 tarihinde yapılan Desen Sergisi, 30 Nisan 2021 tarihe kadar dekonstruksiyon.myportfolio.com üzerinden sanatseverler tarafından çevrimiçi olarak ziyaret edilebilecek.

18.994 kez görüntülendi.