Değişime İstekli Olun ve Dostluğa Yatırım Yapın

22.02.2019

Sakarya Üniversitesi 21 Gün 37 Derece İş Topluluğu tarafından “Yerelde Globale #3” adlı bir konferans düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan konferansa ECOPLAS Genel Müdürü Bülent Yazıcı konuşmacı olarak katıldı. Mezun olup sektöre atılacak öğrencilere de bazı tavsiyelerde bulunan Yazıcı, kendi iş hayatında yaşadığı deneyimleri öğrencilere aktardı.

İşin sırrının iş hayatında büyürken insanlar ile beraber büyümenin olduğunu ifade eden Yazıcı, “İnsana saygı en değerli şeydir. Güç delisi olmazsanız kazanırsınız. Sizler de bir gün yönetici olacaksınız, bunu unutmayın. İnsanlara sakın yukardan bakmayın, herkes eşittir. Değişime istekli olun ve dostluğa yatırım yapın. Rekabet yerine işbirliği yapın” diye konuştu. İş hayatında ekip çalışmasının ve karar vermenin önemine dikkat çeken Yazıcı, “Lütfen ortak ve toplumsal aklı oluşturun, herkesin fikrini alın. Çünkü akıl akıldan üstündür. Çalışın ve kendinizi geliştirin. Memleketin yararına bir şeyler yapmaktan haz alın. Başarı sizin kökünüzdedir” ifadelerini kullandı.

Konferansın sonunda Bülent Yazıcı’ya 21 Gün 37 Derece İş Topluluğu tarafından teşekkür hediyesi takdim edildi.

22/02/2019 – K. Kaşgarlı