Coşkun Aral Öğrencilere Deneyimlerini Anlattı

Coşkun Aral Öğrencilere Deneyimlerini Anlattı
24.04.2019
1.076
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Fikir ile Gelecek Öğrenci Topluluğunca düzenlenen etkinliğe ünlü fotomuhabiri ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral ile M3 Works kurucusu Erdem Genç katıldı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan “FİG Pusula” başlıklı etkinlikte konuşan Coşkun Aral, öğrencilere tavsiyeler verdi. Öğrencilere öncelikle meraklı olmaları gerektiğini söyleyen Aral, kendi hayat hikâyesini anlattı. Gazeteci olmaya çocukluğunda karar verdiğini ifade eden Coşkun Aral, “10 yaşında dünyayı gezen bir fotomuhabiri ve doktor olmak istiyordum. Doktor olmadım ama genç yaşta gazeteci oldum” dedi. Çektiği fotoğrafları gösteren ve bu fotoğrafları nasıl ve hangi şartlarda çektiğinin hikâyelerini anlatan Aral’ı öğrenciler ilgiyle dinledi.

M3 Works kurucusu Erdem Genç ise etkinlikte “20 Yaşında Patron Olmak” konulu konuşmasını gerçekleştirdi. Üniversitede birinci sınıfta girişimciliğe başladığını belirten Genç, öğrencilere kendi girişimcilik deneyimlerini aktardı. Sohbet havasında geçen etkinlik, soru cevap bölümü ile devam etti.

24-04-2019 / ST


1.076 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.