Çevre Mühendisleri Odası Öğrenci Kurultayı Mersin’de

Çevre Mühendisleri Odası Öğrenci Kurultayı Mersin’de
11.02.2013
717
A+
A-

Çevre Mühendisleri Odası Mersin İl Temsilciliği tarafından 5. düzenlenen ‘Çevre Mühendisleri Odası Öğrenci Kurultayı’ 12-13 Mart tarihleri arasında Mersin İl Temsilciliği sekretaryalığında gerçekleştirilecek.

Kurultaya birçok ilin Çevre Mühendisleri Odaları, Üniversiteler ve diğer mühendis odaları Mersin İl Temsilcilikleri katılacak.

Çevre Mühendisliği’nin mesleki ve eğitim sorunlarını, mesleki eğitim ve mesleklerin toplumsal misyonunu, sağlıklı çevre ve insanca bir yaşam için neler yapabileceklerini tartışmak, beraber düşünmek, çözüm üretmek ve öğrenci dayanışmasını sağlamak açısından büyük öneme sahip olan ‘Çevre Mühendisleri Öğrenci Kurultayı’ bu yıl Ekolojik Yıkımlara Çevre Mühendisliği Bakışı, Çevre Mühendisleri Odası Örgütlülüğü ve Çevre Mühendisliği, Çevre Yönetimi ve Politikaları konularında bildiriler sunulacak.

Çevre Mühendisleri Odası Öğrenci Kurultayı ve Akdeniz Oyunları

Bu yıl Kurultay, XVII. Akdeniz Oyunlarının Mersin’de yapılacak olmasından dolayı özel olarak zenginleştirilerek, XVII. Akdeniz Oyunları ve Mersin Üniversitesi Çevre Topluluğu ile ortak bir etkinlik şeklinde düzenlenecek. Kurultay sonrası katılımcılar, 14-15-16 Mart tarihlerinde I. Mersin Çevre Kongresine katılarak, oyunlar şemsiyesi altında sporun doğası gereği büyük önem arz eden çevre konusunda bildirilerini sunacak ve fikir alışverişinde bulunacaklar.

11/02/2013 – MFYA

 
717 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.