C#101 Programlamaya Giriş Eğitimi

21.02.2019

Sakarya Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu tarafından “C#101 Programlamaya Giriş” konulu eğitim düzenlendi.

SAÜ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliğinde yapılan eğitime Yazılım Mühendisi Murat Yücedağ eğitmen olarak katıldı. Etkinlikte mühendisliğin tıp bölümünden daha kıymetli bir bölüm olduğunu söyleyen Yücedağ, sektörde yazılım alanından çok sayıda istihdamın olduğuna dikkat çekti.

Öğrencilerin ilgi gösterdiği etkinlikte Yücedağ, katılan öğrencilere veri tabanı oluşturma, tablo oluşturma ve veri madenciliği ile ilgili bilgiler verdi. Bankacılıkta işlemlerine yönelik ATM uygulaması örneklerini gösteren Yücedağ, katılımcıların kendi ATM uygulamaları yapmasına yardımcı oldu.

21-02-2019 / Kebire K.