Büyük Buluşma 2011 Sergisi

05.12.2011

Güzel sanatlar ve tasarım fakülteleri öğretim elemanlarının eserlerinden oluşan Büyük Buluşma 2011 Sergisi Sakarya Üniversitesi’nde açıldı.

Üniversitelerarası Kurul- Sanat Dalları Eğitim Konseyi ve Sakarya Üniversitesi (SAÜ) işbirliğiyle bu yıl 3. düzenlenen güzel sanatlar ve tasarım fakülteleri öğretim elemanlarının 123 eseriyle katıldığı Büyük Buluşma 2011 Sergisi SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

2 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen açılış törenine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yalçın Karayağız, SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken, SAÜ Genel Sekreteri Metin Küçük katıldı.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından “Sanat Eğitiminde Kültür – Sanat Politikalarının Önemi ve Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültelerinin Sorunları” konulu panel düzenlendi.

Büyük Buluşma 2011 Sergisi 29 Aralık Perşembe gününe kadar gezilebilecek.

03/12/2011 – Haber Merkezi