Batı Karadeniz Kariyer Fuarı Başlıyor

Batı Karadeniz Kariyer Fuarı Başlıyor
02.03.2022
1.243
A+
A-

Üniversiteli gençlerin istihdam edilebilirliğinin artırılması, iş ve staj imkânlarına erişimde fırsat eşitliği sağlanması ve tüm gençlere birer yetenek olduklarının hissettirilmesi amacıyla Cumhurbaşkanlığı İnsan kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen Yetenek Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarları başlıyor.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, bu yıl Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan, Sakarya Üniversitesinin de paydaşı olduğu Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF) 25-26 Mart tarihleri arasında öğrencileri bekliyor olacak.

Fuara, Sakarya Üniversitesi tarafından ücretsiz ulaşım sağlanacak.

Fuarlar, on biri ev sahibi olmak üzere toplam yüz elli bir üniversitenin iş birliği; meslek odaları, binlerce kamu ve özel sektör kurum/kuruluşunun ve genç istihdamında en büyük paya sahip olan KOBİ’lerin katılımıyla gerçekleşecek. Fuarlarda gençlerin, işverenlerle bire bir temas kurmasına fırsat sağlanırken; düzenlenecek iş ve staj mülakatları, örnek olay çalışmaları, bilgilendirme toplantıları ve atölye çalışmaları ile iş hayatına yönelik deneyimler kazanmaları da desteklenecek.

Fuara Nasıl Kayıt Olurum?

Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’na kayıt olmak için, yetenekkapisi.org adresinde bulunan kayıt formunu doldurmanız gerekiyor. Ardından e-postanıza gelen aktivasyon bağlantısına mutlaka tıklamalısınız.

Kayıtın ardından yetenekkapisi.org üzerinden üye girişi yapmanız ve soldaki menüden Kariyet Fuarı sekmesine tıklamanız gerekiyor. Açılan sayfada kariyer fuarları listelenmektedir. Katılmak istediğiniz fuarın Eylemler başlığı altındaki İncele butonuna tıklayınız. Açılan sayfada sağ üste bulunan butona tıklayınız. Fuara başvurunuz tamamlanmış olacaktır.


1.243 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.