Gök Gürültülü

ATAMA: Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Sevin Altınkaynak Atandı

31.07.2017

Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanlığını vekaleten yürüten Prof.Dr. Sevin Altınkaynak asaleten yeniden atandı.

Prof. Dr. Sevin Altınkaynak kimdir ?

1953 yılında Kırşehirde doğan Sevin Altınkaynak, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1976 yılında mezun oldu. 1976 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalında Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. 1981- 1987 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalında uzman, 1987- 1992 yıllarında Yardımcı Docent, 1992- 1994 de Doçent, 1998- 2006 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalında Profesör olarak görev yaptı. 2006 yılında Sakarya Üniversitesi Sağlık Yüksek Okuluna atanan Altınkaynak , 2007- 2016 yıllarında Sakarya Üniversitesi Sağlık Yüksek Okul müdürü, 2016 yılından itibaren Sakarya Üniversitesi Sağlık  Bilimleri Fakültesi  Dekanı olarak akademik çalışmalarına devam eden Prof.Dr. Sevin Altınkaynak, evli ve 2 çocuk annesidir.