Gök Gürültülü

Arşivden Ders İzlemeleri 19:00’dan Sonra Yapılmalı

23.03.2020

Sakarya Üniversitesinde Covid-19 nedeniyle askıya alınan örgün öğretim, 23 Mart Pazartesi günü itibariyle SABİS üzerinden sanal sınıf ortamında uzaktan eğitim şeklinde yürütülmeye başlandı.

İlan edilen programda yürütülen canlı yayın dersine katılamayan veya katıldığı bir dersi daha sonra tekrar izlemek isteyen öğrenciler, aynı sanal sınıf linkini tıklayarak arşivden izleyebilecek.

Ancak öğrencilere, sistemin yükünün dengelenebilmesi ve canlı yayın hizmetinin kesintiye uğratılmaması için arşivden ders izlemelerini akşam saat 19:00 sonrasında yapmaları önerisinde bulunuldu.

23-03-2020 / ST
2.280 kez görüntülendi.