Arım Balım Peteğim Kişisel Motivasyon Eğitimi

22.02.2019

Sakarya Üniversitesi Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından “Arım Balım Peteğim (Kişisel Motivasyon)” başlıklı eğitim düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde 20 Şubat Çarşamba günü yapılan eğitime Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinden Öğr. Gör. Zuhal Erol konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmasında arıların çalışma düzeni ve mucizelerinden örnekler vererek iletişimde empati ve kişiliğin öneminden bahseden Erol, ardından da kişisel motivasyonun anahtarlarından örnekler verdi.

Eğitimde motivasyondaki tuzakları anlatan Erol, hedefler, sosyal çevre, kişisel atalet ve bunları yenmenin yollarını da dinleyicilerle paylaştı. Kişisel hedefler koymanın ve bunlara ulaşmanın sonucunun yarattığı kazanımlarla tamamlanan eğitimden memnun kalan katılımcılar, eğitim için teşekkürlerini ilettiler.

22-02-2019 //