Gök Gürültülü

Akran Değerlendirme Toplantıları Devam Ediyor

29.01.2014

Yükseköğretim’de Kalite Süreci kapsamında, Sakarya Üniversitesi’ nin uyguladığı adımlardan biri olan, Akran Değerlendirme ve Program Geliştirme toplantıları devam ediyor.

Yükseköğretim’de Kalite Süreci kapsamında, Sakarya Üniversitesi’ nin uyguladığı adımlardan biri olan, Akran Değerlendirme ve Program Geliştirme toplantılarının ilk günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşti. Toplantının ilk gününde, değerlendirme ekiplerinin 2013 Aralık ayı içinde yaptıkları tespitler kapsamında, bölümlerin üstünlükleri, zayıf yönleri ve düzeltici önerileri konuşuldu. Birinci toplantıda Güzel Sanatlar Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Devlet Konservatuarı; ikinci toplantıda Mühendislik Fakültesi ve üçüncü toplantıda Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi öğretim elemanları sunumlarını gerçekleşti.

Üç gün sürecek olan Akran Değerlendirme ve Program Geliştirme Toplantıları 30 Ocak tarihine SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılmaya devam edecek.

29/01/2014 – HM