Akademik Genel Kurul Toplantısı

04.05.2017

Sakarya Üniversitesi Akademik Genel Kurul Toplantıları 8 ve 11 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü’nden açıklamaya göre ‘Akademik Genel Kurul Toplantıları’ 8 ve 11 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek.

Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları ‘Akademik Genel Kurul”  toplantısı, 8 Mayıs 2017 Pazartesi günü 15.00’da Hukuk Fakültesi Sebahattin Zaim Konferans Salonu’nda düzenlenecek.

Toplantıya Meslek Yüksekokullarındaki Tüm Öğretim Elemanları Katılacaktır.

Sakarya Üniversitesi Lisans Programları “Akademik Genel Kurul”  toplantısı, belirlenen gündem ile 11 Mayıs 2017 Perşembe günü 10.30-12.00 saatleri arasında SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Toplantıya Lisans Programlarındaki Tüm Öğretim Elemanları Katılacaktır.

04.05.2017 – YC