Ahmet Özhan Sakarya Üniversitesi’nde Konser Verecek

13.03.2017

Tasavvuf müziği sanatçısı Ahmet Özhan, Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ) konser verecek.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Dört Kapı Öğrenci Topluluğu aylık konferanslar dizisi kapsamında tasavvuf müziği ve devlet sanatçısı Ahmet Özhan’ı Sakarya Üniversitesi’nde ağırlayacak.

Müzikli söyleşi şeklinde gerçekleşecek olan ‘Şarkılar O’nu Söyler’ isimli program 14 Mart Salı günü saat 19.30’da Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Salon 1’de başlayacak.

Programda Ahmet Özhan’a sazendeleri de eşlik edecek. Program ile ilgili bilgi veren Dört Kapı öğrenci Topluluğu Başkanı “Ahmet Özhan Bey’in güzel sesinden şarkıları, ilahileri dinlerken aynı zamanda o eserlerde aslında ne denilmek isteniyor onları anlayacağız. Muhabbet ve sanat dolu bir akşam olacak. Bu bağlamda üniversitemiz öğrencileri ile birlikte hemşerilerimizi de orada görmekten mutluluk duyarız” diye konuştu.

Tüm vatandaşların davetli olduğu konser ücretsiz olacak.

13/03/2017 _ HAY