Gök Gürültülü

Açık Ders Uygulaması Başladı

28.03.2014

Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından hayata geçirilen Açık Ders Uygulaması başladı.

Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü programlarının iç ve dış paydaşlar açısından tanınırlığını arttırmak, iyi uygulama örneklerinin ortaya çıkartılması ile bilimsel ve teknoloji bilgilerin toplumla paylaşılması adına açık ders uygulaması başlatıldı.

SAÜ Fen Bilimleri Enstitüsü internet sayfası (www.fbe.sakarya.edu.tr), sosyal paylaşım siteleri ve duyuru panolarında güncellenerek ilan edilen açık derslere dileyen herkes katılım gösterebilir.

*Açık dersler herkesin katılımına açık olmakla birlikte katılımcı profiline özel bir hazırlık yapılmadan (örneğin, konunun basitleştirilmesi, teknik ve bilimsel içeriklerden uzaklaşılması gibi ek bir düzenleme yapılmaksızın) sunulacaktır. İngilizce dilinde öğretim yapan programlarımızın açık dersleri İngilizce olarak verilmektedir.

21/03/2014 – YC

Açık Ders Uygulaması Ders Programına Ulaşmak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız..

Universite_FBE_Acik_Dersleri