Akademik Personele Oryantasyon Yapıldı

01.10.2024

Sakarya Üniversitesi, üniversiteye yeni başlayan akademik personel için oryantasyon programı düzenledi.

Sakarya Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Müdürlüğü tarafından 23-24 Eylül tarihinde düzenlenen “Akademik Oryantasyon” eğitimi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Özer Köseoğlu ve Prof. Dr. M. Barış Horzum tarafından yapıldı.

Programda Sakarya Üniversitesi Bilgi Sistemi (SABİS) kullanımı, Stratejik Plan ve Kalite Yönetim Sistemi konulu eğitimlere yer verildi.

Program sonunda kampüs tanıtım turu ile Araştırma Dekanlığı (ARDEK) ve Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü (BAP) ziyaret edilerek ilgili birimler hakkında kısa bilgilendirme yapıldı. Kampüs güvenliği hakkında da bilgi verildi.  Kütüphane ziyareti ve kütüphanenin oryantasyon eğitimi ile program sona erdi.