Yerel Basında Bugün( 11 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün( 11 Nisan 2018)
11.04.2018
601
A+
A-

ADA POSTASI

FEDA EDİLECEK BİR ÇOCUĞUMUZ YOK!

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, eğitimde kaliteyi ve başarıyı hedefledikleri gibi, sağlıklı nesiller yetiştirmeyi de en önemli amaç olarak gördüklerini belirterek, ‘Feda edilecek bir çocuğumuzun bile olmadığı gerçeğinden hareketle, Yeşilay kurumuyla sıkı işbirliği içinde olacağız’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

VEFA BORCU!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin Sakaryalı başkanı Şemsi Bayraktar, Ankara’da bulunan oda başkanlarıyla buluşmasında, ‘ Hepimiz, Sakarya’da büyüdük, Sakarya’da kazandık, Sakarya’nın ekmeğini yedik. Sakarya’ya vefa borcumuz var’ dedi.

 

SAKARYA HALK

TEŞEKKÜRLER ATALAY

Ankara ile İstanbul arasında yolcu taşıyan Yüksek Hızlı Tren (YTH) yaz uygulaması nedeniyle Arifiye Tren Garı’nda duruş sayısını azalttı. Sakaryalıların büyük tepkisini neden olan bu uygulamaya Türk-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay duyarsız kalmadı ve duruş sayısı 6’ya çıktı.

 

SAKARYA YENİ HABER

GEBZE’YE BENZEMEYELİM

Sakarya’nın oda ve borsa başkan ile yönetimlerini Ankara’da ağırlayan TZOB Genel Başkanı Bayraktar, ‘Gebze’ye benzeyelim. Yeni nesile yaşanacak bir şehir bırakalım. Aksi takdirde büyümenin anlamı kalmaz’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

KARASU’DA POLİS BAYRAMI

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü Karasu’da düzenlenen törenle kutlandı. Törene katılan İlçe Emniyet Müdürü V. Uğur Duman, ‘Şan ve şerefle yazdığı 173 yıllık bir maziyi geride bırakmış olan teşkilatımızın 173. Yaşı kutlu olsun’ dedi.

 

YENİ SAKARYA 

İŞ DÜNYASI NEFES ALACAK

TOBB tarafından başlatılan KOBİ’lere ‘Nefes Kredisi Projesi’ kapsamında SATSO bu yıl da üyelerini önemli oranda rahatlatacak kerdi desteği veriyor.
601 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.