72 Yaşında Mezun oldu

23.06.2015

Sakarya Üniversitesi mezuniyet törenleri Güzel Sanatlar Fakültesi mezuniyet töreni ile devam etti. Mezuniyet coşkusunu yaşayanlar arasında fakülte birincisi 72 yaşında emekli öğretmen Gülöz Serin de yer aldı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, SAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Besim Dellaloğlu, akademisyenler ve mezun öğrencilerin yakınları katıldı.

Tören, SAÜ Devlet Konservatuvarı Araştırma Görevlisi Hacı Bekir Kurşunet’in piyano dinletisiyle başladı. Daha sonra tören konuşmalarına geçildi. Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın ve Dekan Prof. Dr. Besim Dellaloğlu, yeni mezun olan öğrencilere tebrik etti ve mezuniyet sonrası yaşamlarında başarılar diledi.

SAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 2015-2016 öğretim yılı dönem birincisi 3,99 ortalama ile 72 yaşındaki emekli öğretmen Gülöz Serin oldu. Fakülte ve Resim Bölümü birincisi Gülöz Serin yıllardır hayalinin Resim Bölümünü okumak olduğunu söyleyerek, “Bugün Sakarya Üniversitesi’nden mezun olarak bir hayalimi gerçekleştirdim. Emeği geçen hocalarıma, öğrenci arkadaşlarıma ve eşime buradan teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Fakülte birincisi Gülöz Serin’e diplomasını ve belgesini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yalçın ve Dekan Prof. Dr. Dellaloğlu verdi. Güloz Serin tarafından öğrencilere mezuniyet yemini ettirildi. Ardından mezunların kep atma töreni ile program sona erdi.

Tüm fotoğraflar için tıklayın.

23.06.2015 – MFYA

Mezuniyet törenlerinin tüm fotoğraflarına www.facebook.com/habersau adresinden erişebilirsiniz.