Gök Gürültülü

6’ncı Kısa Film Festivali için Tasarım Yarışması

08.06.2020

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan Kısa Film Festivali için bir Tasarım Yarışması başlatıldı.

Sakarya’da akademinin 50’nci yılı kutlamaları kapsamında yapılması planlanan Kısa Film Festivali için hazırlıklar başladı. Bu kapsamda yapılacak Tasarım Yarışmasında festivalde kullanılacak tanıtım afişi, ödül heykeli ve logo belirlenecek. Tüm üniversite öğrencilerine açık olacak yarışma için 10 Temmuz 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Yarışmada tanıtım afişi tasarımı, ödül heykeli ve logo tasarımı birincilerine biner TL ödül verilecek. Yarışmaya başvuru ve detaylı bilgi için www.filmfest.sakarya.edu.tr adresi ziyaret edilebilir.

08-06-2020 / ST