6. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi Düzenlendi

6. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi Düzenlendi
30.10.2019
1.041
A+
A-

Sakarya Üniversitesinin de paydaşları arasında bulunduğu “6. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi” Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde (ÖHÜ) düzenlendi.

Niğde ÖHÜ Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen “Çevresel Sürdürülebilirlik ve Yenilenebilir Enerji” temalı kongreye çok sayıda davetli katıldı.

Muhasebe-Finans alanında akademik, sosyal, ekonomik ve mesleki işbirliğini hedefleyen uluslararası bir organizasyon olma özelliğini taşıyan kongrenin Koordinatörlüğünü Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can yaptı. Dekan Can, kongrenin açılışında yaptığı konuşmasında farklı ülkelerden olan katılımların kongrenin uluslararasılaşma politikasına katkı sağladığını vurguladı. Muhasebe ve finans alanının “Çevresel Sürdürülebilirlik ve Yenilenebilir Enerji” teması bağlamında çözüm süreçlerinde aktif rol alması gerektiğinden bahseden Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can, “Günümüzde muhasebe alanında paydaşlarını daha çok dikkate alan, çevreyi, insanı, doğayı koruyan sistemler konuşuluyor” dedi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Resul Bağı şefliğindeki Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Müzik Topluluğu tarafından hazırlanan konser ile başlayan program, protokol konuşmaları ve alanında uzmanların katıldığı oturumlarla devam etti.

Kongre Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can başkanlığında kongrenin genel değerlendirmeleri yapıldı ve teşekkür plaketleri takdim edildi. Düzenlenen gala yemeğinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, 2020 yılında düzenlenecek olan 7. Kongreye ev sahipliği yapmak üzere kongrenin temsili bayrağını Prof.Dr. A.Vecdi Can’ın eliyle ev sahibi Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar’dan teslim aldı.

30-10-2019 / ST


1.041 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.