Gök Gürültülü

30×30 Karma Sergisi Açıldı

16.11.2017

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin düzenlediği “30×30” başlıklı karma sergi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

SAÜ Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi (STMF) Sanat Galerisi’nde düzenlenen sergide Geleneksel Türk Sanatları Bölümünden 95, Seramik ve Cam Bölümünden 11, Resim Bölümünden 61, Görsel İletişim Tasarımı Bölümünden 62 olmak üzere toplam 229 kişinin eserine yer verildi. İleriki yıllarda jürili ve ulusal ölçekte gerçekleştirilmesi planlanan sergi, adını eserlerin boyutlarının 30×30 cm ile sınırlandırılmasından alıyor. Öğrenci ve öğretim elemanlarının biraradalığını vurgulamanın ve farklı kuşakları eserleri ile birleştirmenin amaçlandığı etkinlikte, yağlıboya resimden tekstile kadar çeşitli alanlarda özgün eserler sergilendi.

Sergi, 30 Kasım 2017 tarihine kadar gezilebilecek.

16/11/2017 – Sena G.