3. Intraders Uluslararası Ticaret Kongresi Tamamlandı

3. Intraders Uluslararası Ticaret Kongresi Tamamlandı
16.04.2019
1.400
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeler Koordinatörlüğü Akademik Başkanlığında düzenlenen “3. InTraders Uluslararası Ticaret Kongresi” sona erdi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan kongre, davetli konuşmacılar Romanya University of Craiova’dan Prof. Dr. Adriana Schiopoiu Burlea, Hindistan K.C. Group Of Institutions’tan Prof.Dr. Rashmi Gujrati, İstanbul Medipol Üniversitesinden Doç. Dr. Omar Khalid Bhatti ve Gürkan Kavrazlı’nın konuşmaları ile başladı. Ardından özel oturumda Demokratik Kongo Cumhuriyeti University of Kinshasa’dan Jean Denis Miala Ndombele, İstanbul Medipol Üniversitesinden Dr. Öğrt. Üyesi Yurdagül Meral ile aynı üniversiteden Dr. Öğr. Üyesi Nurten Polat Dede’nin konuşmaları ile devam etti. Gürkan Kavrazlı ve Halit Kaya, “Tedarik Zinciri Yönetimi” başlıklı çalıştay ile kongreye katkı sağladı.

15 Nisan’da başlayan ve iki gün süren kongrenin devamında Sakarya gezisi ve üç günlük İstanbul gezi programı düzenlenecek.

InTraders Uluslararası Ticaret Akademik Dergisi, İngilizce Ekonomi Blog ve Uluslararası Pazar Araştırması başlıkları ile uluslararası ticaret alanına katkı sağlamayı amaçlayan kongrenin dördüncüsü, uluslararası ticaret, işletme, iktisat ve tedarik zinciri yönetimi başlıklarıyla 7-8-9 Ekim 2019’da Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

16-04-2019 / ST


1.400 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.