Yağışlı

2017 Yılı Değerlendirildi

22.01.2018

Sakarya Üniversitesi 2017 yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği ve 2018 yılında yapılacakların ele alındığı bir toplantı düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Senato Salonunda düzenlenen toplantıya Rektör, rektör yardımcıları, dekanlar, genel sekreter ve daire başkanları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas geliştirdikleri yönetim modelinin örnek bir model olduğuna dikkat çekerek “Dünyadaki değişim ve yeniliklere ayak uydurmak çağa uygun bir yönetim sistemi şart. Geliştirdiğimiz şeffaf, erişebilir sistemle karmaşık bürokratik süreçleri ortadan kaldırdık. Bu sistemle tüm dış değerlendirmelerden başarıyla geçtik. Çalışmalarımız Türkiye’deki tüm kamu kuruluşlarına ve üniversitelere model oldu” diye konuştu.

Üniversitenin tüm imkanlarının daha iyi bir eğitim için seferber edildiğine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Elmas, “Üniversite yönetimi olarak önceliğimiz eğitim ve öğretim kalitesini artırmak. Bu doğrultuda akreditasyon çalışmalarımız, öğretim elemanlarımızın kendilerini yetiştirme yönündeki tüm talepleri karşılamaya devam ediyoruz. Öğrencilerimizi dünyadaki tüm değişikliklere uyum sağlayabilecek donanımda yetiştirmek ve iş hayatına hazırlamak için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bunlarla birlikte fiziki mekanlarımızda da iyileştirmeler yapmaya, yeni alanlar, yeni fakülte binaları yapmaya imkanlarımız dahilinde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İdari birimler adına sunumu gerçekleştiren Genel Sekreter Reyhan Yıldırım da üniversitede 2017 yılına ait süreçte gerçekleştirilen tüm çalışmalar konusunda bilgi verdi. 2018 yılı için planlanan faaliyetlerle ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

22/01/2018 – NP/HAY