2. Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumu Başvuruları Başladı

2. Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumu Başvuruları Başladı
19.04.2022
887
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İletişim Fakültesi tarafından düzenlenecek 2. Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumu (ICOMS) başvuruları başladı.

İletişim alanının interdisipliner olma özelliğini göz önünde bulundurarak, birçok farklı kategoride üretim yapan akademisyeni bir araya getirecek sempozyum, 28-29 Eylül tarihlerinde düzenlenecek.

Sinema, gazetecilik, reklamcılık, sanal gerçeklik, kriz yönetimi, sosyal medya ve dijital okuryazarlık gibi iletişim bilimleri alanına özgü konuların ele alınacağı sempozyumda başarılı çalışmalar kabul edilecek.

2. Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumu, hakemlik süreçlerinden geçen tam metin bildirilerin uluslararası hakemli dergilerde yayınlanarak, iletişim alanında faaliyet gösteren araştırmacılara katkı sunma amacını taşıyor.

Bildiri özet son gönderim tarihi 25 Ağustos, sempozyum programının ilanı 15 Eylül, kabul edilen bildirimlerin ilanının ise 10 Eylül’de olacağı açıkladı.

ICOMS 2021 Bildiri Tam Metin Kitabı Yayınlandı

29 Kasım 2021 tarihinde çevrim içi olarak düzenlenen, Alev Alatlı ve Prof. Dr. Zakir Avşar’ın konuşmacı olarak yer aldığı geniş katılımlı Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumunun (ICOMS) tam metin kitabı yayınlandı. Kitapta, dünya ve ülke genelinde aşı olmaya teşvik için, geleneksel medya ile birlikte yeni medyada da sağlık iletişimi faaliyetlerini etkili bir şekilde uygulama konusu ele alınıyor.

Bildiri Tam Metin Kitabı ulaşmak için TIKLAYINIZ.
887 kez görüntülendi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.