Zihinsel Engelli Öğrenciler Rektör Elmas’ı Ziyaret Etti

11.03.2014

Serdivan Şehit Ali Borinli Özel Eğitim Merkezi 6’ıncı sınıf öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Elmas’ı ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Arş. Gör. Canan Sola Özgüç, Şehit Ali Borinli Özel Eğitim Merkezi 6’ıncı sınıf öğrencileri ile birlikte SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti. Arş. Gör. Canan Sola Özgüç, doktora tez çalışması kapsamında zihinsel engelli öğrencilere yönelik Rektör Prof. Dr. Elmas’tan destek talep ettiklerini belirterek, bu kapsamda zihinsel engelli öğrencilere 12 adet tablet bilgisayar gönderen Rektör Prof. Dr. Elmas’a bir teşekkür ziyaretinde bulunduklarını ifade etti.

11/03/2014 – ST