Zaman (25.06.2012) : Gıda Zehirlenmeleri Organlarda Hasar Bırakabiliyor
Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serap Coşansu Akdemir, tedavi edilmeyen bazı gıda zehirlenmesi vakalarının böbrek yetmezliği ve kan zehirlenmesine sebep olduğunu söylüyor. Buzdolabından çıkarılan yemekleri ısıtmak yerine kısa süreli kaynatmak ve eti kahverengiye dönünceye kadar pişirmek, zehirlenmelerin önüne geçiyor. Zaman Gazetesi – 25 Haziran 2012

Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serap Coşansu Akdemir, tedavi edilmeyen bazı gıda zehirlenmesi vakalarının böbrek yetmezliği ve kan zehirlenmesine sebep olduğunu söylüyor. Buzdolabından çıkarılan yemekleri ısıtmak yerine kısa süreli kaynatmak ve eti kahverengiye dönünceye kadar pişirmek, zehirlenmelerin önüne geçiyor.
Zaman Gazetesi – 25 Haziran 2012
490 kez görüntülendi.