Yurt Dışı Eğitim Günleri

01.12.2016

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından “Yurt Dışı Eğitim Günleri” adlı konferans düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe bir yurt dışı eğitim danışmanlığı şirketi temsilcisi Gökhan Özdemir konuşmacı olarak katıldı. Etkinlikte öğrencilere yurt dışında eğitim ile ilgili bazı tavsiyelerde bulunan Gökhan Özdemir, “Bir şeyi yapmak istiyorsanız gidip yapacaksınız. Başka çaresi yok bunun. Bir insan bir şey yapmak istiyorsa öncelikle onunla ilgili araştırma yapmalı. Konu ile ilgili neler yapılabileceği kesinlikle farklı mecralardan araştırılmalı ve en doğrusu yapılmalı” ifadelerini kullandı.

Etkinliğin ardından İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından konuşmacı Gökhan Özdemir’e plaket verildi.

01/12/2016- HB