Yükseköğretimde Yeni Yaklaşımlar Çalıştayı

27.06.2012

Sakarya Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan “Yükseköğretimde Yeni Yaklaşımlar” isimli çalıştay, 29 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek.

Sakarya Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan “Yükseköğretimde Yeni Yaklaşımlar” isimli çalıştay 29 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek.

Türkiye yükseköğretiminde yeni arayışlar, öğrenme çıktıları ve eğitimde teknoloji kullanımı açılarından yükseköğretimle ilgili yeni yaklaşımların tartışılmasını sağlayacak bilimsel bir platform oluşturmayı amaçlayan çalıştaya, çevre illerdeki üniversite temsilcileri ve Sakarya Üniversitesi’nden davetli Öğretim Üyeleri katılacak.

Tüm gün boyunca sürecek olan çalıştay, üç farklı oturumda gerçekleştirilecek. Yükseköğretimde Yeni Arayışlar konusunun tartışılacağı çalıştayda, çalışma grupları tarafından Öğrenme Çıktıları ve Eğitimde Teknoloji Kullanımı konusu da ele alınacak.

27/06/2012 – YC