Yrd. Doç. Dr. Parlak’a “En İyi Genç Araştırmacı” Ödülü

24.06.2014

Sakarya Üniversitesi Makina Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nezaket Parlak ve Yüksek Lisans öğrencisi Öğretim Elemanı Zeynep Küçükakça, 7. Uluslararası Ege Enerji Sempozyumu’nda “En İyi Genç Araştırmacı” ödülünü aldı.

Uşak Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Yeşil Ekonomi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen sempozyumda Yrd. Doç. Dr. Parlak ve Küçükakça, “The Design, Fabrication and Test of a Cross-Flow Microchannel Heat Exchanger” isimli bildirileri ile ödüle layık görüldü.

18-20 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ve 3 gün süren sempozyumda 14 farklı ülkeden 326 akademisyen, sanayici, araştırmacı ve sivil toplum kuruluşu üyesinin katkısıyla, 22 bilimsel oturumda, 123 bilimsel bildiri sunuldu.

24/06/2014 – ST