Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantısı

23.07.2014

Sakarya Üniversitesi Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantılarının 2014 yılı ilk toplantısı, Rektörlük toplantı salonunda yapıldı.

SAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Kadir Ardıç’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Reyhan Yıldırım ile “TSE-ISO-EN 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi”ne dâhil​ birim kalite sorumluları katıldı.

Her altı ayda bir gerçekleştirilen toplantıda, öğrencilerden gelen öneri ve istekler ile öğrenci memnuniyet anketlerinin sonuçları öncelikli olarak ele alındı. Toplantıda “TSE-ISO-EN 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi” çerçevesinde birimlerin yürüttüğü faaliyetler, hedeflerinin gerçekleştirme ve süreçlerin performans sonuçları, müşteri geri bildirimleri, gerçekleştirilen iyileştirme faaliyetleri ve iyileştirme planları da detaylı olarak ele alındı.

Toplantı sonucunda alınan kararlara ve görüşülen konulara ilişkin bir rapor hazırlanacağı ve raporun “www.kalite.sakarya.edu.tr” adresinde yayınlanacağı belirtildi. Toplantıda alınan kararlar çerçevesinde yürütülecek faaliyetlerin, birimlerin ve 2014 yılı faaliyetlerinin değerlendirilmesinin ise yıl sonunda gerçekleştirilecek 2. Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantısında ayrıca ele alınacağı ifade edildi.

23/07/2014 – ST