Yerel Basında Bugün (31.05.2012)

Yerel Basında Bugün (31.05.2012)
31.05.2012
525
A+
A-

31.05.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Toçoğlu detayları TOKi ile görüştü!“

Başkan Toçoğlu, ‘TOKi Başkanı ile Sakarya’da orta hasarlı bina sahiplerine dönük yapacağımız yeni 466 konut projemizi görüştük. Konutlar oldukça uygun ödeme koşullarında olacak ” dedi .

ADAPOSTASI

Sapanca Gölü’ne açılan 8 kişinin bulunduğu sandal ile yunus bisiklet alabora oldu

“Ölümden döndüler!”

Sapanca Gölü’ne sandalla açılan 5 kişi gölde mahsur kaldı. Arkadaşlarını kurtarmak için deniz bisikleti ile göle açılan 3 kişi de aynı kaderi paylaşınca öğrencilerin imdadına sivil savunma ekipleri yetişti.

ANADOLU

“Memur zammı beğenmedi”

Kamu-Sen Temsilcisi ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Rahmi Varol, Hakem Kurulu Heyeti’nin verdiği zam oranını yeterli bulmayarak eleştirirken, ‘Memuru, emekliyi görmezden gelenlere yürünecek yolumuz yok’ dedi.

BİZİMSAKARYA

“Uyuma Sakarya!”

Ekonomik olarak zor günler geçiren Sakarya Çiftçisi çıkış yolu ararken, kötü gidişatı seyreden çiftçi temsilcilerinin, nefes aldırmak adına bir türlü adım atmaması eleştiri konusu olmaya devam ediyor.

SAKARYAHALK

“Ölümden döndüler”

Piknik için İzmit’ten Sapanca’ya gelen 5 Kocaeli Üniversite öğrencisi Sapanca Gölü’nde gezmek için bindikleri deniz bisikletinin batması sonucu 1 saat boyunca gölde ecel terleri döktüler. Arama kurtarma ekipleri tarafından gölden çıkartılan üniversiteli gençler ‘Deniz bisikletimiz su aldı. Arkadaşlarımızı arayarak bizi kurtarın dedik’ dedi.

YENİGÜN

Milletvekili Ayşenur İslam, ‘Sakarya Marka Şehir Projesi’ için çok kararlı

“Umutsuzluk bize haram!”

Kadın Milletvekili Ayşenur İslam, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen tarafından başlatılan, ‘Marka Şehir Sakarya Projesi’ni kaldığı yerden devam ettirmek için girişimlere başladı.

YENİHABER

Sakarya Nehri ile ilgili hazırlanan bilimsel çalışma tehlikeye dikkat çekti

“Felaket kapıda

SAÜ’de hazırlanan bilimsel tez, Sakarya Nehrindeki taşkın riskini gözler önüne serdi: 261 kilometrekare alan sular altında kalacak; taşkın şehre deprem kadar büyük hasar verecek.

YENİSAKARYA

“Dönüşüme uygun koşul”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yıkılacak hasarlı binalarda oturanlar için TOKİ’nin yapacağı konutların, uygun ödeme koşullarıyla satılacağını açıkladı.

31.05.2012 MA

 
525 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.