Yerel Basında Bugün (30.12.2012)

30.12.2012
448
A+
A-

30.12.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’tan özeleştiri

“Asgari ücret bizi de memnun etmedi”

ADAPOSTASI

Üstün, sağlıkta ki hedeflerini açıkladı

“Sakaryalı hastalar dışarıya gitmeyecek”

Ak Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, sağlıkta 2 yıllık hedefleri olduğunu belirterek, “ 2 yıl sonra olağanüstü durumlar hariç insanlarımız Kocaeli ve İstanbul’a gitmek zorunda kalmayacak. Bu doğrultuda personel ve fiziki yapımızı daha da güçlendireceğiz” dedi.

BİZİMSAKARYA

Sigara yasağı ve diğer sorunlar, bir esnaf grubunu, bir kültürü yok ediyor

“Kahveci esnafı zorda”

Kahveci esnafı ilk darbeyi başlatılan sigara yasağından yedi. Bu yasakla onlarcası kapandı. Daha fazlası kapanma sınırına geldi. Bu yetmezmiş gibi yasak olmasına rağmen, cafe restoranlarda okey-tavla gibi oyunlara göz yumuldu. Bu da kahveci esnafına ikinci darbeyi indirdi.

SAKARYAHALK

Acılı anne ve baba evlat hasreti üç gün önce sona ermişti

“Cemre yine kayıp”

Okuldan çıktıktan sonra kayıplara karışan ve yaklaşık 55 gün aradıkları kızlarına üç gün önce ‘Müge Anlı ile tatlı sert’ programında kavuşan Bayter ailesi, dün akşam eve bırakılan not ile takrar sarsıldı. Kızlarının veda notunu okuyan aile, şimdi İstanbul’da kızlarını arıyor.

YENİGÜN

Bünyesinde ‘Deniz ve Sualtı Hekimliği’ bölümü açılıyor

“Tıp Fakültesi atakta”

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yenilikler bitmek bilmiyor. SAÜ bünyesinde şimdide Deniz ve Sualtı Hekimliği Bölümü kısa bir süre sonra hizmete giriyor.

YENİHABER

“Diş hastanesi ihaleye çıkıyor”

AKP İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan AKP Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Serdivan’da yapılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin ocak ayında ihaleye çıkacağını söyledi.

YENİSAKARYA

Başkan Alişan’a göre

“Umutlar 2013’te”

Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odası Birliği Başkanı Hasan Alişan, “2012 yılı esnaf ve sanatkarlar açısından, umudunu 2013 yılına devretmiş, toparlanma ve zorluklar içerisinde tamamlanmış bir yıl olmuştur” dedi.

 
448 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.