Yerel Basında Bugün (30.11.2012)

Yerel Basında Bugün (30.11.2012)
30.11.2012
430
A+
A-

30.11.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

SATSO, Endüstri Meslek Lisesi’nde sanayi alanında kalifiye eleman yetiştirecek

“İş garantili okul”

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) tarafından yaptırılacak olan Endüstri Meslek Lisesi protokolü, SATSO’nun Olağan Meclis Toplantısı’nda Vali Mustafa Büyük ve SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul arasında imzalandı.

ADAPOSTASI

“MHP sahaya iniyor”

MHP Yerel Seçimler öncesinde sahaya iniyor. İl Başkanı Mehmet Erdoğan düzenlediği basın toplantısı ile seçim çalışmalarına başladıklarını açıklarken; “MHP 2013 yılında Sakarya’da yoğun bir faaliyet gösterecektir” dedi.

BİZİMSAKARYA

Cinayet şüphelisinin ifadesiyle jandarma harekete geçti ve..

“Çete çökertildi”

Korucuk’ta geçtiğimiz pazartesi günü işlenen cinayeti soruşturan jandarma ekipleri, cinayet şüphelisinin verdiği ifade üzerine harekete geçti. Jandarma, ifadedeki izi takip ederek öldürülen S.C’nın babasının lideri olduğu iddia edilen çeteye ulaştı ve 6 kişiyi gözaltına aldı.

SAKARYAHALK

“Şehrin geleceğine dev yatırım”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından şehrin güney bölgesinin içme suyu geleceğini garanti altına alacak olan Arifiye-Hacımercan-Çaybaşı Yeniköy İçmesuyu İsale Hattı Projesi Temel Atma Töreni AFA’da gerçekleştirildi.

YENİGÜN

İş çevresinde çek ve senetler ödenemiyor, para akışı da yavaşladı

“Piyasa sıkıntılı!”

Sakarya iş çevresinde, son günlerde çek ve senetlerin gününde ödenemediğine yönelik şikâyetler artarken, birçok kişinin de borçları yüzünden icra ile karşı karşıya kaldığı belirtildi.

YENİHABER

7.7 milyonluk güney içme suyu isale hattının temeli atıldı

“Kesintisiz yatırım”

SASKİ’nin Arifiye-Hacımercan-Çaybaşı Yeniköy içme suyu isale hattının temeli AFA’dan canlı yayınla atıldı. 7.7 milyon TL’lik isale hattı ile güney bölgesindeki 67 yerleşim birimi bol ve kesintisiz suya kavuşacak.

YENİSAKARYA

“Bu işte bir yanlış var”

Çeşitli nedenlerle 7 yapı denetim firması kapatıldı. Bu firmalarla anlaşan vatandaş yenisini bulup ekstra para harcamak zorunda, yoksa inşaatı devam ettiremiyor.

30.11.2012 EK


430 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.