Yerel Basında Bugün (30.10.2012)

Yerel Basında Bugün (30.10.2012)
30.10.2012
513
A+
A-

30.10.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Sapanca Gölü’nde su seviyesi düştü!”

Sakarya ve Kocaeli’nde yaklaşık 1 milyon kişinin içme suyu kaynağı olan Sapanca Gölü’nün su seviyesi kuraklık sebebiyle düştü.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

“CHP, Atatürk Bulvarı’nda yürüdü Atatürk Anıtına çelenk koydu”

ADAPOSTASI

Yerel yönetimler yasası ile hizmet kalitesi artacak

“Güçlü İlçeler”

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Yerel Yönetimler Yasası ile kapanacak beldelere seslendi: ‘Yasa ile hizmet bakımından Serdivan gibi güçlü ilçeler doğacak. Muhalefet kapanacak beldelerde halkı tahrik ederek oy kaygısı ile popülist siyaset yapıyor‘

ANADOLU

“Cumhuriyet coşkusu”

Türkiye Cumhuriyeti’nin 89. yılı Atatürk Bulvarında düzenlenen törenle kutlandı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

BİZİMSAKARYA

“Üçü bir arada”

2012 yılında birbirinden önemli projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi sona yaklaşan 3 projenin daha açılışını yapmaya hazırlanıyor. Müjdeyi Başkan Toçoğlu verdi.

SAKARYAHALK

Ne biber gazı ne cop ne de gerginlik vardı Sakarya’da

“Coşku hâkimdi”

Yasağa rağmen tüm yurttan katılımla Ankara’da gerçekleştirilen Cumhuriyet yürüyüşünde yaşanan tatsız olayların aksine Cumhuriyetimizin 89. yıl kutlamaları Sakarya’da büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi.

YENİGÜN

Cumhuriyet Bayramı’na son yıllarda ilk defa bu kadar çok katılım oldu

“Coşkuyla kutladık!”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı dün tüm yurtta olduğu gibi, il merkezi ve ilçelerimizin yanı sıra birçok okulumuzda, 7’den 70’e geniş katılımlarla coşkulu bir şekilde kutladık.

YENİHABER

Sözleşme yok, kira yok, para basıyorlar

“Yıkamadılar”

Büyükşehir Belediyesi’nin son olarak bayramın 3. Gününe kadar izin vermesine karşın Atatürk Parkı’nda bulunan işyerleri faaliyetlerini sürdürdü.

YENİSAKARYA

“Coşkuyla”

Cumhuriyetin 89’uncu kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutladık. Herhangi bir olayın yaşanmadığı kutlamalara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

30.10.2012 EK

 
513 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.