Yerel Basında Bugün (30.07.2012)

Yerel Basında Bugün (30.07.2012)
30.07.2012
716
A+
A-

30.07.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Bakan Naim Şahin: Sakarya hızla gelişiyor güzelleşiyor”

Ferizli’de düzenlenen iftar yemeğine katılan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, yemeğin ardından şehir merkezinde Sakaryalılarla buluştu. Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerine katılan Bakan Şahin, ‘ Sakarya hızla gelişiyor. Her geldiğimde Sakarya’yı çok daha gelişmiş buluyorum’.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi il örgütü toplantısında yaşanan kavganın ardından Özkoç ilk kez canlı yayında konuştu

“Özkoç, CHP’deki kavgayı anlattı”

ADAPOSTASI

Orhan Camii Meydanı’nı beğendiğini dile getiren İçişleri Bakanı Şahin: ‘Sakarya hızlı gelişiyor’ dedi

“Şahin’den övgü”

Sinanoğlu Beldesi’nde düzenlenen iftar yemeğine katılan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin,  yemeğin ardından şehir merkezinde vatandaşlarla buluştu. Şahin: ‘Her geldiğimde Sakarya’yı çok daha gelişmiş buluyorum’ dedi.

ANADOLU

“Çelik: Fındık fiyatı üreticinin elinde”

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik’in Hendek ziyareti sırasında fındık fiyatı ile ilgili yaptığı açıklama sonrası eleştiriler gelmişti. Çelik, ‘Üretici emanete fındık vermez, ürününü satmakta acele etmezse fındık fiyatını belirlemekte elinde olur’ dedi.

BİZİMSAKARYA

“Bakan korkuttu”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, içlerinde Sakarya’nın da bulunduğu fay hattı üzerine kurulu kentlerde depreme karşı riskli 6.5 milyon konut tespit ettiklerini açıkladı.

SAKARYAHALK

“Kardeşlik duygumuz Ramazan’da artıyor”

Ordulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Sinanoğlu Beldesi’nde düzenlediği iftar programında konuşan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ülkenin her yerinde Ramazan ayında geniş katılımlı, insanların her kesimden rahatlıkla katılabileceği iftar sofralarının düzenlendiğini ve bu sofralarda kardeşlik duygularımızın arttığını belirtti.

YENİGÜN

Rekolte geçen yılı ikiye katladı, ama fiyat şimdilik yetersiz görülüyor

“Fındıkçı endişeli”

Sakarya’da fındık rekoltesi rekor sayılabilecek bir düzeyde beklenirken, fiyatta yaşanan istikrarsızlık, üreticileri endişelendirmeye yetti. Birçok üretici fındığını toplatmak için işçi bile getirtemiyor.

YENİHABER

“Dayakçı kocaya koruma”

Koca dayağından kaçıp baba evine sığınan A.A. kocası tarafından zorla evine götürüldü. A.A.’nın babası şikayetçi oldu. Fakat A.A.’yı boşanma davası açtığı kocasına teslim etti.

YENİSAKARYA

Hastaların sevkinde yaşanan olumsuzluklarda korkunç şüphe

“Sebep para mı?”

Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, ölüm riski olan ağır hastalar ile yaralıların, döner sermaye payı düşecek korkusuyla kamu hastanelerine kabul edilmediği öne sürüldü.

30.07.2012 MA

 
716 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.