Yerel Basında Bugün (30.06.2012)

30.06.2012

30.06.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Yenikent’in ilçe olması için kanun teklif i verdi!”

Engin Özkoç, Yenikent’in ilçe olması için kanun teklifi hazırladı. Özkoç, nüfusun ve kilitlerin büyümesine paralel olarak yeni idari birimlerin kurulmasının zorunluluk olduğunu belirtti.

ADAPOSTASI

MHP Milletvekili Münir Kutluata’nın ardından CHP Milletvekili Engin Özkoç’ta Yenikent için TBMM’ye teklif verdi

“Özkoç, Yenikent için teklif verdi”

Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Yenikent’in ilçe olması için kanun teklifi hazırladı.

ANADOLU

Arifiye’de 100 kişinin polise başvurmasıyla ortaya çıktı

“Bin 500 kişiyi dolandırdılar”

Arifiye’de, kurdukları fatura tahsilât merkezinde vatandaşlardan aldıkları paralarla ortadan kaybolan 5 kişi yakalandı

BİZİMSAKARYA

“Söğütlü üvey evlat mı ?”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ecevit Keleş, Söğütlü fındık üreticileri üzerinden iktidar milletvekillerini köşeye sıkıştırdı, Keleş’in gündeme getirdiği iddia Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekillerini ayağa kaldırabilir

SAKARYAHALK

“Hala bulunamadı”

Kendisinden 20 yaş büyük öğretmeni tarafından bir buçuk ay önce kaçırılan öğrencinin bulunması için çalışmalar devam ederken kızın ailesinin katıldığı TV programına ihbar telefonları yağıyor. Sakaryalıların adeta telefon yağmuruna tut tuğu programda tüm çabalara rağmen A.A.’nın bulunmasını sağlayamadı. Sakarya A.A.’ nın bulunmasına odaklanırken, bir kaçırılma haberi de Pamukova’dan geldi. Pamukovalı aile de sözlüsü tarafından kaçırılan kızlarının bulunması için TV programına çıktı.

YENİGÜN

İlimizden 3 işadamının, Et Balık Operasyonu sonrasında Uruguay’a uçtuğu iddia ediliyor

“40 bin Angusa ne oldu?”

Hükümetin yükselen et fiyatları karşısında yaşanan kriz nedeniyle ithal ettiği 80 bin büyükbaş Angus ineğinin 40 binine ne olduğu merak ediliyor

YENİHABER

Dönümü bin TL ‘ den arsa sattı ancak yol ve altyapı sözünü tutmadı

“Belediye kazığı”

Büyükşehir Belediyesinin 2004 yılında sattığı Korucuk parselleri adeta kaderine terk edildi. İmara açık bölgenin ne yolları yapıldı, ne de altyapısı. Bölgeden arsa alan çok sayıda kişi mağdur oldu.

YENİSAKARYA

“İnci’den büyük tepki”

Öğretmeni tarafından kaçırılan 14 yaşındaki liseli kızın ailesinin katıldığı TV programında öğretmen ve öğrenciyi saklamakla suçlanan Ali İnci, söz konusu kanal hakkında dava açacağını söyledi.