Yerel Basında Bugün (30.05.2012)

Yerel Basında Bugün (30.05.2012)
30.05.2012
431
A+
A-

30.05.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Küçük Aslı’nın büyük dramı!”

Camili Mahallesinde oturan Aslı Erdem’in hayatı, iki yaşında sırtındaki bezeden dolayı ameliyat olmasının ardından bir türlü düzelmedi. Aslı’nın tekrar yürüyebilmesi için 8 bin TL’ye ihtiyaç var.

ADAPOSTASI

Camili Mahallesi’nde yaşayan küçük Aslı’nın dramı görenlerin yüreğini burkuyor

“Küçük Aslı’nın büyük dramı! “

Küçükken geçirdiği ameliyatın ardından ayak bilekleri gün geçtikçe dikleşen ve kısa sürede ameliyat olmazsa bir daha yürüyemeyecek olan 11 yaşındaki Aslı Erdem, bir an önce ameliyat olup arkadaşlarıyla oynamak istiyor.

ANADOLU

“Esnafa parkomat kazığı”

Daha akıcı bir trafik oluşturmak amacıyla şehir merkezinde otopark ihtiyacının olduğu bölgelere, Büyükşehir Belediyesi tarafından konulan parkomat sisteminin uygulanmasındaki çifte standart pes dedirtti.

BİZİMSAKARYA

“Kandıralı yürüdü biz seyrediyoruz!”

Bir zamanların tarım kenti olarak anılan Sakarya’da eski günler aranadursun, komşu Kocaeli’ de hem resmi kuruluşlar hem de çiftçi örgütleri hamle üzerine hamle yaparak çiftçinin yüzünü güldürüyor.

SAKARYAHALK

“SEMOS’ la sorunlar daha hızlı çözülecek”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Elektronik Muhtarlık Otomasyon Sistemi’ni (SEMOS) hayata geçireceklerinin müjdesini verdi.

YENİGÜN

TCDD, yeni bir yer tahsisi için Sakarya Valiliğine başvurdu

“Olacak gibi değil!”

TCDD Genel Müdürlüğü, TÜVASAŞ için yeni yer tahsis edilmesi amacıyla, Sakarya Valiliği’ne resmi yazı yazdı. Valilik, bu yazı üzerine harekete geçti.

YENİHABER

İşçilere baskı yapıldığını iddia eden Türk-İşten Tarım Müdürlüğüne tepki

“Müdür işine baksın!”

Tarım İl Müdürlüğü’nde çalışan Türk-İş üyesi bazı işçilere, Hak-İş’e üye olmaları için baskı yapıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. İşyeri temsilciliği ofisinin kapatılmasına tepki gösteren Türk-İş Temsilcisi Cemal Yaman, ‘Müdür işine baksın’ dedi. Tarım İl Müdürü Keskin ise iddiaları yalanladı.

YENİSAKARYA

“Çevre yoluna lise ayarı”

Vali Mustafa Büyük, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi bağlantı yolu üzerinde kalan Cevat Ayhan Fen Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi’nin korunacağını bildirdi.

30.05.2012 MA

 
431 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.