Yerel Basında Bugün (30 Aralık 2017)

Yerel Basında Bugün (30 Aralık 2017)
30.12.2017
659
A+
A-

ADPAZARI AKŞAM HABERLERİ

TREN ŞEHRE GELMELİ

Şehir merkezine gelip gelmeyeceği tartışma konusu olan Ada Ekspresi bu sefer Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu karşı karşıya getirdi. Süleyman Dişli, “Tren mutlaka istasyona kadar gelmeli” derken; Zeki Toçoğlu ise; “Eğer mümkün olan bir şey olsa bizler bunu zaten hemen kabul ederiz” ifadelerini kullandı.

ADA POSTASI

SAKARYA ÖRNEK ŞEHİR

Sakarya’nın Türkiye’ye örnek bir şehir haline geldiğini dile getiren Başkan Toçoğlu, “Çalışmalarımızı daha yeşil ve yaşanılabilir bir Sakarya için gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

 

BİZİM SAKARYA

CHP’DE SÖZ DELEGENİN!

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Kongresi bugün yapılıyor. 392 delegenin oy kullanacağı seçimde Ayça Taşkent, Özgür Arık ve Erdoğan Isır başkanlık için yarışacak.

 

SAKARYA HALK

KARAKÖY SİL BAŞTAN

Adapazarı Karaköy Mahallesi’nin altyapı ve yol ihtiyacı Büyükşehir Belediyesi tarafından çözülüyor. Genel Sekreter Yardımcısı Kardan, “Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın, çocuklarımızın yaşamlarını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmesi adına gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz. SASKİ bugün yağmursuyu çalışmalarına başladı. Yollar asfaltlanacak” dedi.

 

YENİ HABER

NE OLUR BANA DERMAN OLUN

Güneşler’de oturan 45 yaşındaki Sevim Bal, 6 yıldır fil hastalığıyla mücadele ediyor. 250 kiloya ulaşan 4 çocuk annesi kadın, tedavisi için yetkililerin yardımını bekliyor.

 

YENİGÜN

AK PARTİ’DE SESİZLİK!

AK Parti Sakarya İl Kongresi öncesinde mevcut İl Başkanı Fevzi Kılıç’a karşı henüz bir aday çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

 

YENİ SAKARYA

3 BEYAZDAN UZAK DURUN

Prof. Dr. Canan Karatay, “3 beyaz dediğimiz un, tuz, şeker vücudumuzun sağlığına zarar veriyor. Kalp krizi, felç ve kansere nedendir. Tüketmez isek şekerimiz yükselmez. Kalp krizi riski azalır. Felçler ve kanserler de önlenir” dedi.

 

 
659 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.