Yerel Basında Bugün (3 Ocak 2018)

Yerel Basında Bugün (3 Ocak 2018)
03.01.2018
871
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

FETÖ ŞÜPHESİ

Ergenekon Kumpası’nda hayatı karartılan Yarbay Mustafa Dönmez’in mahkemeye sunduğu kazı görüntülerini ele geçiren oğlu Kaan Dönmez’in şüpheli ölümü hala aydınlatılamadı.

 

ADA POSTASI

TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Meclis toplantısında konuşan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Hemşerilerimiz için tüm gücümüzle 2018 yılında da çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

BİZİM SAKARYA

ŞARTLI KADRO

Kadroya geçme şartlarını taşıyan işçiler için başvurular başladı. 4 Aralık öncesi çalışanları kapsayan haktan yararlanmak isteyenler, önceki tüm haklarından feragat edecek.

 

SAKARYA HALK

YAZLIKTA İŞLEM TAMAM

Yazlık Kavşağı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu, “Kavşağın çapını 140 metreye çıkardık. Araç geçişleri için 2 yeni köprü inşa ettik. Sebahattin Zaim Bulvarı, Çevreyolu, Yazlık ve Aralık caddelerini birbirine bağlayan Yazlık Kavşağı’ndan geçişler daha kontrollü ve hızlı olacak” dedi.

 

YENİHABER

SEÇİM HAVASI GİBİ

AKP’de seçimlerin 2019’da yapılacağı açıklanmasına rağmen il genelinde seçim havasına girildi. Belediye başkanları STK ve vatandaş buluşmalarına hız verirken, vekiller de sahaya indi.

 

YENİGÜN

ESNAFA 500 MİLYON!

  1. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar- Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ali Yılmaz, 2018 yılında esnaf ve sanatkarlara 50 milyon lira kredi vermeyi hedeflediklerini açıkladı.

YENİ SAKARYA

ÇIKAMA İNŞALLAH İÇERİDEN

Marmara Bölgesinde internet ortamında dolandırıcılık yapan iki şüphelilerden birinin annesi oğlunu suça yönlendiren diğer şüpheliye, “Çıkama inşallah içeriden. Layığını buldun” diyerek ateş püskürdü.
871 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.