Yerel Basında Bugün (28.04.2012)

28.04.2012

28.04.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Orhan Cami’de muhteşem Cuma”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Orhan Cami düzenlemesinin ardından ortaya çıkan meydan Cuma Namazlarında bambaşka bir atmosfer oluşturuyor.

ADAPOSTASI

Kaynarca’dan sonra Sapanca’da da bir öğretmen öldüresiye dövüldü.

“Öğretmene çirkin saldırı”

Sapanca’da derste çocuğunun kulağını çeken öğretmene sinirlenen veli okulu bastı. Kızgın veli öğrencilerin gözü önünde öğretmenin bir dişini ve burnunu kırdı.

ANADOLU

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin İl Kongresine 70 Milletvekili ile katılacak.

“CHP’den Sakarya çıkartması”

Sakarya tarihinde ilk kez bu kadar fazla milletvekili ve genel başkan yardımcısının katıldığı bir il kongresine sahne olacak.

BİZİMSAKARYA

Kızgın veli öğretmeni öğrencilerin önünde darp etti.

“Suçlu kim?”

Kaynarca’da öğretmen Ramazan Eker’e yönelik darp olayının üstünden daha 1 hafta geçmeden dün de Sapanca’da bir öğretmen kızgın veli tarafından darp edildi.

SAKARYAHALK

Son günlerde öğretmenlere karşı artan şiddet olaylarına bir yenisi de Sapanca’dan eklendi.

“Kızgın veli okul bastı”

Geçen hafta kaynarca’da yaşanan öğretmene dayak olayının ardından önceki gün de Sapanca’da bir öğretmen darp edildi.

YENİGÜN

2011 yılının gelir ve kira geliri ve vergi rekortmenleri belli oldu

“Vergi şampiyonları”

Sakarya’da 2011 yılındaki gelir ve kira gelirlerine göre vergi rekortmenleri belli oldu. Buna göre gelir vergisinde TIRSAN’ın sahibi Ömer Çetin Nuhoğlu 814 bin 395 lira ile kira gelirinde ise kasap olarak tanınan işadamı Mithat Ural 169 bin 975 liralık vergiyle birinci oldular.

YENİHABER

TÜVASAŞ’ın Ferizli’ye taşınmasına tepki gösteren Ulaşım-Sen üyeleri dün Vagon Fabrikası önünde toplanarak eylem yaptı. Memurlar Başkent’e doğru yürüyüş başlatırken fabrika işçilerinin eyleme katılması engellendi.

“Memurlar yolda işçiler kapıda”

TÜVASAŞ’ın Ferizli’ye taşınmasıyla ilgili gelişmeler sonunda memurları yola döktü.

YENİSAKARYA

CHP’de yarın son yılların en çekişmeli kongresi yaşanacak

“Bıçak sırtı”

İl Başkanı Yaşar Erdem ile Ecevit Keleş arasındaki il başkanlığı yarışında, muhalefetin Keleş’i destekleme kararı almasıyla şanlar eşit hale geldi.