Yerel Basında Bugün (28.03.2012)

Yerel Basında Bugün (28.03.2012)
28.03.2012
445
A+
A-

28.03.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Ulaşımda müjdeli haber!”

Zeki Toçoğlu TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman’la görüştüklerini ve Sakarya’daki raylı sistem ile ilgili olarak kullanılacak tren setleri konusunda mutabakata vardıklarının müjdesini verdi.

ADAPOSTASI

Geyve Bağlarbaşı Köyü’nün sakinleri adeta kâbus yaşar oldular

“Heyelan korkusu uyku uyutmuyor”

Yaklaşık 3 yıldır yol sorunu yaşayan ve aşırı yağışlarla birlikte yolda başlayan heyelan konutlara kadar ulaştı. Köy sakinleri çaresizlik içinde yardım bekliyor.

ANADOLU

“Şenoğlu: Tarım alanları katlediliyor”

Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, Büyükşehir Belediyesi imar düzenlemelerinin tarım arazilerinin talan edilmesinin önünü açtığını söyledi.

BİZİMSAKARYA

“Yazıklar olsun!”

Sakarya’nın devi devriliyor! 1953 yılından bu yana on binlerce kişiye istihdam sağlayan Şeker Fabrikası,  Sakarya’nın en büyük artı değeri kötü yönetim ve çözülemeyen kota sorunu sonucunda borçlu olduğu Bank Asya’ya devrediliyor.

SAKARYAHALK

“Başbakan geliyor”

AK Parti Marmara Bölgesi Koordinatörü ve Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik AK Parti Sakarya İl Kongresinin 27 Mayıs 2012 Pazar günü yapılacağını açıkladı. Çelik gazetemize yaptığı değerlendirmede İl Kongresi ile ilgili merak edilenleri cevaplandırdı.

YENİGÜN

Fabrikanın satışı sonrasında, kotasının yükseltileceği belirtiliyor

“Şeker’e talip mi var?”

Adapazarı Şeker Fabrikası’nın kota sorunu nedeniyle zora girmesinin ardından, Türkiye’de söz sahibi bir firmanın fabrikayı almak için girişim başlattığı öne sürüldü.

YENİHABER

Milletvekilleri kota için oyalanırken Banka devir işlemlerini başlattı

“Ve Şeker bitti”

Şeker Fabrikası’nın yaşaması için gerekli kota sorununun çözümüne milletvekilleri ilgisiz kalırken alacaklı banka devir işlemlerini bitirdi. Şeker’in geleceği karanlık.

YENİSAKARYA

“Bürokrat korkusu!”

Şoför esnafı, Ulaşım Master Planı’nda devre dışı kalma korkusu yaşıyor. ‘Bürokrat kitaptan okuduğunu yapar,  fikrimizi söylemezsek kökümüzü kazır’ diyorlar.

28/03/2012 MA

 
445 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.