Yerel Basında Bugün (28 Eylül 2017)

28.09.2017
615
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

İŞTE TEOG’UN ALTERNATİFİ

Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavı yerine nasıl bir model getirileceği hem velilerin hem de öğrencilerin kafasını kurcalamaya devam ediyor.

 

ADA POSTASI

RANT İDDİASI

Yeni halde dükkan sahibi olmak isteyen esnaflar arasında ayrımcılık yapıldığını iddia eden Kabacan, “Patates Hali esnafımızdan dükkan başına 826 bin TL, eski hal esnafından ise 250 bin TL istenildi. Hizmet için kurulan şirket rantiyeci şirkete dönüşmüş durumda” dedi.

 

BİZİM SAKARYA

İCRADA KAOS

Sakarya Adliyesi’ndeki  6 icra dairesinden 2 ‘si kapandı ve dosyalar diğer dairelere devredildi. Sıkışıklık nedeniyle icra daireleri çalışamaz halde.

 

SAKARYA YENİGÜN

BETON FİRMALARI AÇIKLANSIN!

Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün yaptığı denetimlerde, uygunsuz beton ürettikleri gerekçesiyle 240 bin lira ceza uygulandığı beton firmalarının adlarının açıklanmasını istendi.

 

SAKARYA YENİHABER

EN UYGUN YER ET-BALIK ARAZİSİ

MHP Milletvekili Zihni Açba, bin yataklı hastane için en uygun arazinin Et-Balık Kurumu’nun arazisi olduğunu belirterek, “İnsanlar hastaneye gitmek için şehir içinden geçmek zorunda kalmamalı” dedi.

 

SAKARYA HALK

BÜYÜK SARSINTI

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından “Piyasa Gözetimi ve Denetimi Faaliyetleri” kapsamında bu yıl içerisinde 301 adet denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimler sırasında 10 hazır beton firmasına piyasaya uygunsuz ürün arz etmekten toplam 240 bin 770 TL para cezası kesildi

 

 

YENİ SAKARYA

1500 YIL ÖNCESİNE YOLCULUK

Sakarya’nın en eski tarihi eserlerinden Justinianus Köprüsü, Serdivan Belediyesi ve Serdivan Fikir Sanat Akademisi’nin ortak katkılarıyla belgesel oldu.

 
615 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.