Yerel Basında Bugün (27.12.2012)

27.12.2012

27.12.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Müteahhitler Birliği’nden Rüya Projeye tam destek!”

Sakarya Müteahhitler Birliği’nden, Sakarya Büyükşehir Belediyesinin “Rüya Proje” olarak adlandırdığı projeye destek geldi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Ülker Sıktaş ‘Hükümet 2012’yi de başarısızlıkla geçirdi’

“Samanı bile ithal eder olduk”

ADAPOSTASI

Sığınma Evi’nin açılmadığı hergün, bu suça ortağız

“Kadına şiddete seyirci kalıyoruz”

Sakarya’da her geçen gün artan kadına şiddet olaylarına rağmen, halen bir Kadın Sığınma Evi açılmıyor. Cinayetlerin yaşandığı ve kadınların korunmasız kaldığı Sakarya, bu konuda karnesi ile utandırıyor.

BİZİMSAKARYA

Tütün Kontrol Kurulu’nun denetimleri ve para cezaları esnafı yıldırdı

“Esnafın canına tak etti”

Hemen hemen her gece denetlenen, cezalar yağdırılan lokanta, restoran, bar işletmecileri ve müşteriler artık iyice huzursuz oldu.

Üç-beş metrekarelik işyerlerinde kiralarını bile zor çıkaran esnafa, bir sigara için kesilen binlerce liralık cezalar esnafların canını burnuna getirdi.

SAKARYAHALK

“Trafik rahatlayacak”

Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım ve Kirişhane Caddesi’ni birbirine bağlayarak Serdivan’a yeni bir giriş kapısı açıyor.

YENİGÜN

Yarıyıl tatili yaklaşırken, okullarda yine para sorunu baş gösterdi

“Öğrenciye karne baskısı!”

Birçok okulda idereciler okulun giderlerini karşılayamayınca,  yine çareyi velilerde buldular. Paranın getirilmesi için de öğrencilere, “Para yoksa, karne de yok” denilerek baskı yapılmaya başlandı.

YENİHABER

Cemre anne ve babasıyla canlı yayında buluştu

“Polis bulamadı muhabir buldu”

56 gün önce evinden ayrılan Cemre’yi polis bulamadı ama ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programından bir muhabir Beyoğlu’nda buldu. Genç kız anne ve babasına canlı yayında kavuştu.

YENİSAKARYA

“Büyük sevinç”

Kayıp kızının bulunması için direğe çıkan baba ve anne 55 gün sonra güldü. Liseli Cemre, ATV’nin canlı yayınında anne – babasıyla kucaklaştı.

27.12.2012 A.T.