Yerel Basında Bugün (27.07.2012)

Yerel Basında Bugün (27.07.2012)
27.07.2012
422
A+
A-

27.07.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Temeli bayram sonrası atılıyor”

Sakarya’nın 50 yıllık projeksiyonda su ihtiyacını karşılayacak olan 4. İsale Hattının temeli bayram sonrası atılırken hattın 1 yılda bitirilmesi bekleniyor.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Vali Mustafa Büyük başkanlığında yapıldı

“İşgücü açığı kapatılacak”

Sakarya İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu, 2012 yılı 3. Olağan Temmuz ayı toplantısı Valilik Toplantı Salonunda Kurul Başkanı Sakarya Valisi Mustafa Büyük’ün Başkanlığında yapıldı.

ADAPOSTASI

“Kaza bilançosu”

Sıcaklığın 40 dereceyi bulduğu ve uzmanların özellikle sürücüleri uyardığı şu günlerde; ilimizde trafik canavarı yollar da kol geziyor. Meydana gelen kazalar da: 2 kişi öldü 9 kişi yaralandı.

ANADOLU

“Dolandırıcılık yargıda”

Sakarya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’nin düzenlediği farklı belgeler ile esnafı nasıl dolandırdığıyla ilgili gündeme getirdiğimiz haberlerimiz sonrası harekete geçen esnaflar, dün SESOB Başkanı Hasan Alişan ve yönetim kurulu hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundular.

BİZİMSAKARYA

“Ha gayret”

Yıllardır TİGEM’in Sakarya’ya kazandırılması konusunda basın yoluyla çalışmaları anlatan SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, TİGEM ihalesinde proje teslim süresinin sona ermesine 5 gün kala, ‘TİGEM’e talibiz’ açıklaması yaptı.

SAKARYAHALK

“Sorumlusu kim?”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ferizli İl Başkanı Kemal İlter Ferizli’de bulunan ormanlık alanlarda demir cevheri madenlerinin talan edildiğini iddia etti. Ferizli’deki çam ormanlarının altında bulunan büyük demir cevherinin özel şirketlerce gizliden gizliye talan edildiğini belirten İlter yetkilileri göreve çağırdı.

YENİGÜN

30 yıllığına kiralama ihalesi için teklif verme süresi, Salı günü bitiyor

“TİGEM kaçmasın”

Sakarya’da sivil toplum kuruluşları ve işadamlarından oluşan 40 kişilik bir grubun oluşturduğu Sakarya Ortak Girişim A:Ş.’nin, TİGEM’in Karasu’daki işletmesini (hara) kiralamak için yeni bir teklif hazırladığı belirtildi.

YENİHABER

“Büyükşehir’e sert eleştiri”

MHP Milletvekili Münir Kutluata, ‘Bir cadde açıp kapatmak, tretuvar düzenlenmesi gibi işler kasaba belediyeciliğidir’ diyerek Büyükşehir’e yüklendi.

YENİSAKARYA

“Otomotivde ilk Gazz”

‘Otomotiv şehri Sakarya’ sloganıyla başlatılan çalışmalara ilk moral desteği, Söğütlü’de kurulan Rus Otomotiv Firması Gazz’dan geldi.

27.07.2012 MA

 
422 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.