Yerel Basında Bugün (27 Eylül 2017)

27.09.2017
542
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

‘TEOG YERİNE BÜYÜK AİLE’

Sakarya Üniversitesi, TEOG sınavına alternatif olabilecek yeni bir model geliştirildi.

ADA POSTASI

EĞİTİM TADİLATTA!

Bazı okullarda devam eden onarım çalışmaları eğitim-öğretimi sıkıntıya soktu. Camili  Mahallesi’ ndeki Osmanbey İlkokulu’nda, ustalar çatıda kiremit değiştirirken çocuklar sınıflarda ders işledi. Hiçbir güvenlik önleminin alınmaması ise şaşkınlık yarattı.

 

BİZİM SAKARYA

OKULDAN ÇOCUK KAÇIRACAKLARDI!

Necdet Islar İlkokulu’nda bir öğrenci, kendisini veli olarak tanıtan bir kişi tarafından okuldan alınmak istendi. Şüphelenen öğretmen izin vermedi. Yapılan araştırmada anne babanın bu kişiyi tanımadığı ortaya çıktı.

 

SAKARYAHALK

GENÇ POLİS ÖLÜMÜ SEÇTİ

15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında açığa alınmıştı.

 

SAKARYA YENİGÜN

HADİ İNŞALLAH!

Yerli otomobil üretimi için bu ay içinde Hükümet kanadından heyecanla açıklama beklerken, Ferizli’de yapılması planlanan Marmara’nın en büyük Organize Sanayi Bölgesi’nde karar verilmesi halinde bin dönümlük yer şimdiden hazır.

 

SAKARYA YENİHABER

NE HALE GELDİK BÖYLE

Karasu’da sahilde can kurtarmakla görevli cankurtaran bir baba ve oğlu ile 2 yakınlarını öldüresiye dövdüler. Akyazı’da bir otobüs muavini ise bir yolcunun yakınları tarafından hastanelik edildi.

 

YENİ SAKARYA

2023 HEDEFİ 1.8 MİLYAR TL

Başkan Toçoğlu: “8 yılda 1 milyar liralık altyapı yatırımı yaptık. Devam eden yatırımlarını tutarı 420 milyon lira. Ayrıca 2023 yılına kadar 1,8 Milyar TL’lik yatırım hayata geçirilmiş olacak”
542 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.