Yerel Basında Bugün (25.11.2013)

25.11.2013

25.11.2013 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Öğrenciler taşıdıkları 75 adet al bayrağımız ile Atatürk’ü ortada bir yıldız gibi bırakarak güzel bir görüntü verdiler

“Öğretmenler için 75 bayraklı tören”

ADAPOSTASI

“Sakarya’yı Evren’e taşıyoruz

“Şehrin uydudaki ilk televizyonu hazırlıklarını sürdürüyor. Türksat Uydusundan yayın yapacak Evren TV’nin 16 Aralık’ta yayına başlayacağı müjdesini veren SRT Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gülderen Okumuş, “Bir hayali gerçekleştiriyoruz” dedi.

BİZİMSAKARYA

Adapazarı Belediyesi’ne ya Ecevit Keleş, Ya Raşit Dünya

“CHP’de ikna turları”

SAKARYAHALK

Dershaneler konusu gündemdeki yerini korurken eğitimlerin eleştirileri sürüyor:

“Dershaneler alternatif değil”

Sakarya Eğitimciler Derneği başkanı Beşir Nalbant, dershanelerin okulların alternatifi olmadığını belirterek “Bu kurumlar birbirinin alternatifi değil ancak yol arkadaşıdırlar” dedi.

YENİGÜN

Büyükşehir’den sonra, ilçe belediye başkan adayları da belirleniyor

“AKP’de kader anı!”

YENİHABER