Yerel Basında Bugün (25.07.2013)

25.07.2013

25.07.2013 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya İl Tarım ve hayvancılık Müdürlüğü ve jandarma iç göllerde ticari avlanma yapan 7 avcıya para cezası yağdırdı

“Ticari balık avcılarına nefes kesen operasyon”

Sakarya İl Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, iç sularda ticari balık avlamanın yasak olması nedeniyle Sapanca Gölü ve Ak Göl’de ağ atarak balık yakalayan avcılara yönelik yapılan operasyonda çok sayıda balık ağı ele geçirildi

ADAPOSTASI

İş yerlerinde hemşire bulundurmakta zorunlu oldu

“Hemşirelere gün doğdu”

Geçtiğimiz yıl yasalaşan “İş Sağlığı ve güvenliği Kanunu” ile ilgili yönetmelikler teker teker yayınlanmaya başladı. Kanunda yapılan son düzenlemeyle işyerleri hekimle birlikte hemşirede bulundurulacak

BİZİMSAKARYA

YURT-KUR’dan açıklama. 4 ayrı ilçeye bin öğrenci kapasiteli yurt geliyor

“Öğrencilere müjde!”

YUT-KUR Akyazı’ya 400, Sapanca’ya 500, Karasu’ya 300, ve Pamukova’ya 350 kişilik yurt yapacak. Yurtların ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak.

SAKARYAHALK

“Vekillerden Büyükşehire övgü”

Büyükşehir Belediyesi hayata geçirilen hizmetler ve projelerle ilgili olarak bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Zeki Toçoğlu’nun ev sahipliği yaptığı toplantıya MKYK Üyesi Atabek, AK Partili Milletvekilleri ve İl Başkanı katıldı. Sunum toplantısının ardından Milletvekilleri Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından övgüyle bahsetti.

YENİGÜN

Başan Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı

“İşte farkımız bu”

AK Partili 5 vekil de toplantıda yerini aldı

“AK Parti milletvekilleri, İl Başkanı Uncuoğlu ve MKYK Üyesi Atabek’in katıldığı Büyükşehir bilgilendirme toplantısında Başkan Toçoğlu, “Bizi farklı ve güçlü kılan, işte bu birliğimiz ve aramızdaki kardeşlik hukukumuzdur” dedi.

YENİHABER

İlimizde yapılan gıda denetimlerinde 1 işyerinde kavurmada at ve eşek eti çıktı

“Kavurmada at eti çıktı bakanlık teşhir etti”

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın, taklit ve tağşiş yaptığını tespit ettiği firmalar arasında 2 Sakaryalı firma da yer aldı. Bir et lokantasında kavurmada at eti çıktı

YENİSAKARYA

“Gövde gösterisi”

Milletvekilleri, İl Başkanı Uncuoğlu ve MKYK üyesi Atabek’in katıldığı Büyükşehir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. AK Partililer, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri ve birlik beraberlikleriyle adeta gövde gösterisi yaptı. Milletvekili üstün “Büyükşehir Belediyesi ile iftihar ediyoruz” dedi.

25.07.2013 -A.T.