Yerel Basında Bugün (25.07.2012)

Yerel Basında Bugün (25.07.2012)
25.07.2012
494
A+
A-

25.07.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Dualarla uğurladık”

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Regaip Şahin, Serdivan İlçesinde toprağa verildi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

“Şehidi kalbimize gömdük”

Şehit Piyade Uzman Çavuş Regaip Şahin’i son yolculuğuna on binler gözyaşları arasında uğurladı.

ADAPOSTASI

“Şehidimizi uğurladık!”

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında; 25 yaşında, evliliğe 3 ay kala şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Regaip Şahin, Serdivan’da son yolculuğuna uğurlandı.

ANADOLU

“Esnaf resmen dolandırılıyor!”

Esnafını korumakla yükümlü Sakarya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (SESOB) sicil işlemlerinde düzenlediği farklı belgeler ile sistematik bir şekilde esnafını soyuyor.

BİZİMSAKARYA

“Duygusal uğurlama”

Hakkâri’nin Yüksekova İlçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Regaip Şahin, Serdivan’da toprağa verildi.

SAKARYAHALK

“Güle güle şehidim”

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Regaip Şahin (25) Sakarya’da son yolculuğuna dualarla uğurlandı. Törene hükümeti temsilen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün katıldı.

YENİGÜN

Milletvekilleri arasında araştırma yapıldı

“En medyatik Üstün”

12 Haziran 2011 seçimlerinin ardından geçen bir yıllık süre içinde yapılan araştırmada ‘En Medyatik Milletvekili’ Ayhan Sefer Üstün olarak belirlendi.

YENİHABER

Tabutun başına kola ve dondurma şemsiyesi dikildi, ilgisizlik isyan ettirdi

“Şehide saygı yok”

Şehit Uzman Çavuş Regaip Şahin son yolculuğuna uğurlanırken devlet tabutuna bir gölgelik bile yapmayı beceremedi. Tabutun üzerine dondurma ve kola şemsiyesi açılınca şehit babası bakana sitem etti.

YENİSAKARYA

“Kampüste çile”

Valilik Kampüsü C Blok, yaz kış aynı çileyi yaşıyor. Hizmete alındığından bu yana ısıtma ve soğutma sistemi işlemeyen blokta çalışanlar ve iş için gelen vatandaşlar, mevsimine göre ya üşüyor ya da yanıyor.

25.07.2012 MA

 
494 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.