Yerel Basında Bugün (25.05.2012)

Yerel Basında Bugün (25.05.2012)
25.05.2012
402
A+
A-

25.05.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Bakan Şahin: Sakarya şehirler yarışında bende varım diyor!”

İçişleri Bakan ı İdris Naim Şahin, ‘Sakarya’nın yıldızının hızla yükselmesine sekte veren depremin ardından Sakaryamız yaralarını sarmış yeniden marka şehir olarak varlığını sürdürüyor’ dedi.

ADAPOSTASI

Yaptığı gaflar ile gündemden düşmeyen Bakan İdris Naim Şahin yine şaşırttı

“Sakarya’yı tanımıyorum!”

Daha önce Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürüten ancak görevden ayrılmak zorunda kalan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, “Şuan Sakarya’yı tanımıyorum” diyerek şaşırttı.

ANADOLU

“Bakan Şahin de Yeni kent’e müjde vermedi”

Yeni kent’in ilçe olma umudu tükeniyor. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi’nin ardından İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’den de Yeni kent’in İlçe olması ile ilgili bir müjde çıkmadı.

BİZİMSAKARYA

“Şahin rüzgârı”

Uludere saldırısıyla ilgili açıklamalarının ardından Sakarya’ya gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Hendek ve Adapazarı’nda açılışlara katıldı. Gazetecilerin yoğun soru yağmuru Şahin’in yakın korumaları önlerken Bakan konuşmalarında ‘huzur şehri Sakarya’ vurgusu yaptı.

SAKARYAHALK

“Affında affı geliyor”

İkinin üzerinde taksiti aksatarak hakkını kaybeden 1 milyon vergi borçlusuna ikinci bir şans verilecek. Mükelleflerin 4 ay içinde ödemelerini yapması gerekiyor. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen torba yasaya eklenen bir madde ile yapılandırmadan yararlandığı halde taksitlerini ödeyemediği için bu hakkını kaybeden 1 milyon vergi borçlusuna yeniden yapılandırma imkânı getiriliyor.

YENİGÜN

43 yeni araç, bakanın katıldığı törenle teslim edildi

“Hayırsever Sakarya!”

Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ne, devlet-vatandaş işbirliği kapsamında alınan 43 yeni aracın devir-teslim törenine katılan içişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ‘Burada da güzel bir birliktelik örneği yaşıyoruz’ dedi.

YENİHABER

Yeni belediye binası kent parkın karşısındaki alana inşa edilecek

“Büyükşehir taşınıyor”

Büyükşehir Belediyesi, SASKİ ve İtfaiyenin hizmet verdiği arazide yeni bir hizmet binası yapmayı planlıyor, SASKİ Hanlıya, İtfaiye ise Harmanlık spor tesisleri arazisine taşınacak.

YENİSAKARYA

Sakaryalılar Emniyet’e 43 araç hibe ederek polisine sahip çıktı

“Büyük destek”

Hayırsever işadamları, kurum ve kuruluşların Sakarya Emniyet Müdürlüğü ‘ ne hibe ettiği 43 aracın anahtarı, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ‘ in katıldığı törenle teslim edildi.

25.05.2012 MA


402 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.