Yerel Basında Bugün (25.04.2012)

Yerel Basında Bugün (25.04.2012)
25.04.2012
641
A+
A-

25.04.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Baba beni okuldan al öğretmen olamıyorum”

YÖK tarafından Fen Edebiyat Fakültelerinde pedagojik formasyon eğitiminin kaldırılmasına yönelik kararın rektörlüklere gönderilmesinin ardından Sakarya Üniversitesi’nde protesto gösterisi yapıldı.

ADAPOSTASI

Büyükşehir Belediye Yasası, AK Parti Genel Merkezi’nde bugün masaya yatırılacak

“Geri sayım başladı!”

Yeni yasa ile Sakarya’nın tamamı Büyükşehir Belediyesi mücavir alanına dâhil edilecek. Belde belediyeleri kapatılacak, ilçe belediyeleri ise alt kademe belediyesi olacak.

ANADOLU

“Esnafı sonunda isyan ettirdiler!

Şehirlerde sayıları her geçen gün artan kermeslere çözüm bulamayan  Büyükşehir Belediye Başkanı ve SESOB Başkanı esnafı sonunda isyan noktasına getirdi.

BİZİMSAKARYA

“Çaltıcak Gölü kurtarılıyor”

Gazetemizin ısrarlı yayınları ses getirdi. Çaltıcak Gölü’nde bir şirkete torf madeni işletme ruhsatının yasalara uygun verilmediğini duyuran ‘Olacak iş değil’ başlıklı haberimizin ardından İl Özel İdaresi gerekli incelemeleri yapmaya başladı.

SAKARYAHALK

“Aday değilim”

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik son günlerde kendisi ile ilgili kamuoyunda ‘Büyükşehir Belediye başkanlığına aday olacak’ söylentilerine son noktayı koydu: ‘Böyle bir niyetim yok aday değilim’.

YENİGÜN

Yapımına başladıkları fabrika alanı büyütme istekleri kabul görmedi

“Çimentoculara dur!”

Adapazarı İkizce’de yapımına karşı çıkılınca, Karasu Darıçayırı’nda bölge halkına iş garantisi ile yapımına başlanan Nuryol Firması’na ait çimento fabrikasının, arazisini büyütme isteğine izin verilmediği ortaya çıktı.

YENİHABER

CHP İl Başkan adayı Keleş’ten çarpıcı açıklamalar:

“CHP delegeleri asker değildir”

CHP İl Başkan Adayı Ecevit Keleş, birçok ilçeden tam destek aldığını söyleyerek, ‘Delegelerin sadece partinin askeri olduğunu sandıklar açılınca herkes görecek ve biraz şaşıracaklar’ dedi.

YENİSAKARYA

“Taşeron cenneti”

Türk-İş Genel Mali Sekreteri ve Demiryol-İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay, TÜVASAŞ’ı böyle değerlendirdi ve taşınma konusuna odaklanmak yerine bu konuda bir şeyler yapılması gerektiğini söyledi.

25.04.2012 MA

 
641 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.