Yerel Basında Bugün (24.09.2013)

24.09.2013

24.09.2013 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Otomotiv Test Pisti İlimizde kurulsun istedik olmadı, Viking Projesi içinde Karasu Limanı dahil edilsin istedik olmadı

“Sakarya, Viking projesini de kaçırdı”

ADAPOSTASI

Okul, hastane, yurt ve su depolarına sahte rapor düzenlemişler

“Okul’a bile çürük beton”

BİZİMSAKARYA

İşini bilen vatandaş, hukuk yoluyla bankaları dize getirmeyi bildi

Tüketici Mahkemesi’ne başvurdu, kazandı

“Herkese örnek olsun”

Akyazı Hasanbey Köyü’nde çiftçilik yapan İsa Yeşiltaş, bankalar tarafından çeşitli başlıklar altına yapılan kesintiler için Tüketici Sorunları Hakem Heyeti’ne başvurarak, hesabından ve kredi kartından yapılan kesintileri geri alma hakkını elde etti.

SAKARYAHALK

“AK parti’de kritik bekleyiş”

21 Haziran’da belediye başkanlığı ile meclis üyeliği aday adaylık başvurularını almaya başlayacak olan AK Parti’de heyecanlı bekleyiş sürüyor. Öte yandan aday adaylıklarına yönelik kriterlerden halen açıklanmaması nedeniyle süreçle ilgili nasıl bir yol izleneceği merak ediliyor.

YENİGÜN

Otomotiv İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için 4 bin dönüm arazi bulundu

Ferizli’deki arazilerde kamulaştırma çalışmasına başlanacak

“Gelecek garantide!”

Sakarya’da her geçen gün büyüyen otomotiv sektörünün düzenli gelişmesi için, kurulması planlanan Otomotiv İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Ferizli’deki 4 bin dönümlük alan üzerinde yükselecek

YENİHABER

Verilen vaatler tutulmadı, köyler yazı susuz geçirdi

“30 köy susuz”

Kaynarca’da Sarıbeyli ve Şeyhtımarı su gruplarından yararlanan köylerde yaşanan su sıkıntısı had safhaya ulaştı. Muhtarlar Derneği Başkanı Vecdi Candan bu duruma isyan etti

YENİSAKARYA

“Bedeli çok ağır olacak”

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, kanalizasyon bağlantılarını yağmur suyu hatlarına veren işyerlerine ağır cezalar kesileceğini söyleyerek, “Tespit çalışmalarımızda sona geldik” dedi.

24.09.2013 – A.T.